Квест детектив

Чи мріяли ви стати відомим детективом або сищиком? Розслідувати, шукати, розкривати таємниці та загадки, вникати в історію, щоб дізнатись суть і знайти єдине правильне рішення? Якщо все це вам знайоме і жага відчути себе в цій ролі невтомно зростає, тоді квести в жанрі детектив, саме те, що вам необхідно.

Квести з детективним сюжетом

Основною ознакою детективного жанру у квестах, та й не тільки, є наявність якоїсь загадки, події або обставини які повинні бути з'ясовані. Звичайно ж найпопулярнішим в даному жанрі є розслідування злочинів та вбивств, але не варто зациклюватись виключно на кримінальній тематиці, адже розслідувати можна не тільки злочинні діяння і події, а й таємничі зникнення або пошук правильного шляху до виходу. До особливостей жанру детектив також можна віднести і те, що грати в таких квестах комфортно і одній людині, але це ніяк не скасовує можливість пройти весь сюжет командою і розслідувати все разом з друзями.
Фото до новини Квест детектив

На що звернути увагу в квесті

Квест детектив змусить вас напружити мозок та включити в роботу вашу сіру речовину. Загадки і завдання можуть бути і не дуже складними, але витратити деякий час на їх рішення все ж таки буде потрібно. Речі можуть бути абсолютно звичайними на перший погляд, а якщо до них придивитися уважніше і без поспіху, то будуть спливати деталі, які допоможуть у вирішенні поставлених завдань. При проходженні детективних квестів командою, важливо ділитись інформацією про знайдені речі і підказки, так як знайти може один гравець, а прийняти вірне рішення чи розгадати інший.
вул. Прорізна, 22Б
Пров. Шевченко 4
Шота Руставелі 3